Airconditioning Drechtsteden
CASSETTE

CASSETTE AIRCONDITIONING

Cassette modellen zijn ontworpen om te worden weggewerkt in een verlaagd plafond, enkel het uitblaasrooster is zichtbaar. Dit systeem wordt veelal toegepast in kantoorpanden en in de detailhandel, hier beschikt men vaak over een systeemplafond. De cassette unit kan ook in een gestuukt plafond worden weggewerkt.

 

DIVERSE UITVOERINGEN

Er zijn verschillende uitvoeringen van cassette airconditionings. Ze bestaan met een eenzijdig uitblaaspatroon, een tweezijdig uitblaaspatroon of een vierzijdig uitblaaspatroon. Voor iedere ruimte kan het juiste model worden geselecteerd. Bij grote ruimtes wordt meestal een vierzijdig uitblaaspatroon gekozen. De cassette units van nu hebben vaak de mogelijkheid om de uitblaaslinealen onafhankelijk van elkaar in te stellen. Hierdoor worden tochtklachten voorkomen.

 

CONTACT

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Cassette airconditioning
Cassette airconditioning

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions