Airconditioning Drechtsteden
DESIGN

DESIGN AIRCONDITIONING

Design is alles. Het is het ontwerpen van een gestroomlijnde, elegante klimaatregeling met een opvallende look. Het is ook de bewuste keuze voor een intelligente technologie die op elk moment van de dag voor een comfortabel binnenklimaat zorgt.

 

INTELLIGENT DESIGN

De Intelligent Design modellen zijn aantrekkelijk en staan garant voor een hoog energierendement in klimaatregeling. Het systeem zorgt voor een optimaal binnenklimaat en is een ideale oplossing voor architecten, ingenieurs en huiseigenaars.

 

OMGEVINGSLUCHT

Lucht warmtepompen halen 80% van hun energie uit een verrassende hernieuwbare bron: de omgevingslucht, die zorgt voor een efficiënte toevoer van aanwezige warmte. Dankzij het gebruik van geavanceerde, energiebesparende technologieën zoals de vernieuwde swingcompressoren wordt een bijzonder hoog energierendement bereikt.

 

CONTACT

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Design airconditioning
Design airconditioning

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions