Airconditioning Drechtsteden
KANTOOR

AIRCONDITIONING OP KANTOOR

Prestaties in een kantoorruimte met een goed functionerende airconditioning liggen beduidend hoger dan in een warme, benauwde omgeving. Maar een airconditioning doet meer, het zuivert de lucht en houdt de vochtigheidsgraad op peil. Dit heeft een positief effect op mensen met allergieën en het is goed voor het behoud van diverse apparatuur.

 

INVESTERING

Een investering in een airconditioningsysteem is in een relatief korte tijd terug verdiend. Een gezonde werksituatie en een aangename temperatuur zullen de werknemers zeker waarderen. Als werkgever zult u begrijpen dat een prettige werkplek zal zorgen voor een betere werkprestatie!

 

SYSTEMEN

Voor kantoren wordt vaak gebruik gemaakt van een single split systeem of een multi split systeem.  Een single split systeem bestaat uit enkel één binnen- en één buitendeel. Deze zijn via een leiding met elkaar verbonden door muur of plafond. Met dit type airconditioner kan dus één ruimte van een kantoor worden gekoeld of verwarmd. Als u meer ruimtes tegelijk wilt koelen of verwarmen dan heeft u een multi split systeem nodig. Met dit systeem krijgt elke afzonderlijke ruimte haar eigen unit, met de mogelijkheid tot individuele instelling. De verschillende binnendelen worden vervolgens aangesloten op één buitendeel.

 

Naast de bovengenoemde systemen is er ook nog het VRV/VRF-systeem. Een compleet klimaatsysteem voor koelen en verwarmen. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Dit houdt in dat de hoeveelheid koudemiddel en daarmee de capaciteit binnen het systeem kan variëren. Een VRF-systeem bestaat uit een of meerdere buitenunits en meerdere binnenunits. Met een VRF-systeem wordt een hoge kwaliteit installatie met een individuele regelbaarheid gerealiseerd en combineert een hoog comfort met een laag energieverbruik. Vanwege de energiezuinige manier van werken, komt een VRF-systeem vaak in aanmerking voor subsidie. De systemen worden vaak gebruikt binnen hotels, restaurants en kantoorcomplexen.

 

CONTACT

Bent u op zoek naar de mogelijkheden binnen uw kantoor? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Airconditioning kantoor
Airco Kantoor
Airconditioning vergaderruimte
Airconditioning kantoor

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions