Airconditioning Drechtsteden
Airconditioning Drechtsteden koeltechniek

KOELEN

Koeltechniek is een verzameling van technische oplossingen om een afgesloten ruimte of een substantie te koelen en koel te houden. Om dit te bereiken wordt geen koude toegevoegd, maar hitte verwijderd door warmte te onttrekken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een tussen-medium zoals bijvoorbeeld lucht of water. Dit tussen-medium wordt gekoeld middels een koelinstallatie. De vrijkomende restwarmte kan worden gebruikt om bijvoorbeeld andere ruimtes of een substantie (voor) te verwarmen.

 

Onder invloed van de toenemende veranderingen in het buitenklimaat wensen steeds meer consumenten een constant, aangenaam en gezond woon- werkklimaat voor hun eigen woning of werkomgeving.

BOUW

Bij nieuwbouw wordt steeds meer rekening gehouden met klimaatbeheersing. Maar ook bij bestaande bouw is een complete airconditioninginstallatie mogelijk. Bij verbouwingen of renovatie bouwen wij complete systemen waarbij het klimaat in de afzonderlijke woonruimtes apart geregeld kan worden. Een airconditioninginstallatie kan ook zorgen voor verwarming van de woning. Dit is een energiebesparend alternatief voor de HR-ketel!

WINKELS

Voor winkels geldt een andere klimaatproblematiek dan voor woningen. Winkeldeuren staan of gaan vaak open om gasten te verwelkomen. Dit heeft consequenties voor het klimaat in de winkel. Bovendien is het winkelend publiek vaak anders gekleed dan de medewerkers. Voor zowel winkelier als winkelend publiek zorgt Airconditioning Drechtsteden voor een optimaal klimaat. Een prettig winkelklimaat is voor zowel de medewerker als de klant belangrijk.

PROJECTEN

Voor zowel kleine als grote projecten verzekert Airconditioning Drechtsteden de optimale airconditioninginstallatie voor de regeling van de temperatuur en vochtigheidsgraad. Ieder project kent zijn eigen problematiek en oplossingen. Een fabriekshal of een kantorencomplex zijn verschillend van bouw en gebruik en moeten naast een prettig werkklimaat ook voldoen aan vele eisen op gebied van bijvoorbeeld brandveiligheid en luchtafvoer.

Koeltechniek

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions