Airconditioning Drechtsteden
SERVERRUIMTE

AIRCONDITIONING IN DE SERVERRUIMTE

Computers zijn onmisbaar bij ieder bedrijf of organisatie. Een computernetwerk is noodzakelijk om vanaf iedere werkplek in het kantoor met de computer te kunnen werken. Het hart van het computernetwerk bevindt zich in de serverruimte.

 

SERVERRUIMTE

Essentieel is de betrouwbaarheid van het functioneren van de computers en servers in de vaak (te) kleine serverruimte. De betrouwbaarheid is te vergroten door een optimaal klimaatsysteem wat de temperatuur in de ruimte constant en gekoeld houdt. Door slechte ventilatie in de kleine serverruimtes loopt de temperatuur vaak veel te hoog op. Dit veroorzaakt vaak storingen aan uw computerapparatuur of de computers vallen zelfs uit. U kunt de hoge temperatuur in de serverruimte voorkomen door het plaatsen van een airco.

 

CONTACT

Wilt u meer weten over de klimaatbeheersing voor een serverruimte? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Airconditioning serverruimte
Airconditioning serverruimte

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions