Airconditioning Drechtsteden
Airconditioning Drechtsteden service en onderhoud

SERVICE EN ONDERHOUD

Airconditioning Drechtsteden is gespecialiseerd in het beheren, het onderhouden en het bieden van service aan klimaatinstallaties. We beschikken over een team van gespecialiseerde en gecertificeerde onderhoudsmonteurs met ruime ervaring.

 

STORINGSDIENST

Airconditioning Drechtsteden beschikt ook over een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is. U kunt onze storingsdienst bereiken door te bellen met telefoonnummer 06 - 130 52 728.

ONDERHOUD

Klimaatapparatuur is gebaat bij goed onderhoud. Daarmee houdt u het systeem maximaal storingsvrij en zorgt u ervoor dat het elektriciteitsverbruik niet onnodig oploopt. Onderzoek toont aan dat installaties onnodig veel energie gebruiken door achterstallig onderhoud en/of een onjuiste afstelling. Goed beheer en onderhoud vermindert het energieverbruik fors. Tot maar liefst 35% van het jaargebruik.

KLANTENSERVICE

Voor onze klanten bieden wij een servicecontract voor jaarlijkse controle en preventief onderhoud. Vuile filters en defecte onderdelen zullen worden vervangen. Een goed onderhouden airconditioning heeft een hoog rendement en zorgt voor een optimaal schone lucht in uw woon- of werkomgeving. Een schone airco blaast schone lucht en heeft een hoger rendement vanwege de levensduur.

SERVICE EN ONDERHOUD

Bent u op zoek naar een basisservice of onderhoudsbeurt voor uw airco, dan bent u bij Airconditioning Drechtsteden ook aan het juiste adres. Onze onderhoudsmonteurs zijn gecertificeerd en beschikken over een ruime ervaring. Er zijn diverse vormen van service mogelijk. Voor uitgebreidere informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Service & Onderhoud

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions