Airconditioning Drechtsteden
SPECIALS

SPECIALE TOEPASSINGEN

Airconditioning Drechtsteden is gespecialiseerd in het leveren en monteren van airconditioning en koeling voor speciale toepassingen. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van koelinstallaties voor speciale toepassingen. U kunt hierbij denken aan koelingen op kranen en speciale voertuigen, ook voor speciale vaartuigen en proceskoeling zijn we u graag van dienst.

 

KLEINE RUIMTE

Voor  elektronica,- server,- en hoogspanningsruimten, waar de mogelijkheden vaak beperkt zijn en de koelvraag hoog is, zijn we graag uw partner om te kijken welk systeem het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Wij denken met u mee om voor uw situatie een geschikt koelsysteem te ontwerpen en uiteindelijk met een perfecte oplossing te komen.

 

CONTACT

Wilt u advies of meer informatie over een speciale toepassing? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Airconditioning specials
Airconditioning specials

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions