Airconditioning Drechtsteden
WAND

WANDMODEL AIRCONDITIONING

Wandunits bieden een financieel aantrekkelijke oplossing voor toepassing in kantoren, woonhuizen, praktijkruimten, porto cabins en serverruimtes. De wandunits worden veelal toegepast in ruimtes waar men snel en zonder veel ingrepen een goed klimaat wenst. Ze worden hoog aan de wand gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen. Tevens worden ze toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is. Door de horizontale- en verticale uitblaaslamellen is, ongeacht de plaats in de ruimte, een goede luchtverdeling gewaarborgd.

 

MULTI SPLIT

Indien men meerdere vertrekken in een pand wil klimatiseren, is een budgetvriendelijk multi split systeem het overwegen waard. Met dit systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits aan te sluiten op slechts een enkele buitenunit. De binnenunits kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend. Het neusje van de zalm op het gebied van multi split systemen zijn de inverter gestuurde units.

 

CONTACT

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Wand airconditioning
Wand airconditioning

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions