Airconditioning Drechtsteden
WATERGEKOELD

WATERGEKOELDE AIRCONDITIONING

Soms is het niet mogelijk om aan de buitenzijde van een pand een buitenunit te bevestigen. Als dit het geval is, kunt u gebruik maken van watergekoelde systemen. Denk hierbij aan appartementencomplexen met veel verdiepingen of als er strenge eisen zijn met betrekking tot de buitenzijde van een pand. Een select aantal fabrikanten leveren een split systeem voor een binnenopstelling.

 

OPSTELLING

Het split systeem van de watergekoelde airconditioning wordt net als een standaard split systeem geplaatst. Alleen wordt de watergekoelde unit in een aparte ruimte geplaatst in plaats van buiten (bijv. wasmachine ruimte).

 

KOELT ZICHZELF

Het systeem koelt zichzelf met leidingwater. Dit wordt ongeveer opgewarmd tot 40°C. Vervolgens wordt dit leidingwater geloosd op een afvoer. Mocht er een gesloten ringleiding zijn, dan kan de watergekoelde unit daar op worden aangesloten.

 

CONTACT

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Watergekoelde airconditioning
Watergekoelde airconditioning

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions