Airconditioning Drechtsteden
Airconditioning Drechtsteden

AIRCONDITIONING DRECHTSTEDEN

Airconditioning Drechtsteden is de totaalleverancier in klimaatoplossingen. Door middel van ons uitgebreide leveringsprogramma, onze jarenlange ervaring en het bijhouden van actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied, kunnen wij u een maatoplossing bieden voor een optimale klimaatbeheersing.

 

MOGELIJKHEDEN

Of het nu gaat om woningbouw, kantoren, bedrijfsruimten of scheepvaart, wij zetten voor u de mogelijkheden op een rij met daarbij het juiste advies inzake de verschillen in rendement, comfort en kosten. Goede installaties zijn de basis voor alle functionaliteiten in een woning of bedrijf. Door gebruik te maken van betrouwbare merken met de modernste technieken, bezorgen wij uw woning of bedrijfsruimte een comfortabel en energiezuinig leef- en werkklimaat.

 

DE JONG INSTALLATIESERVICE B.V.

Airconditioning Drechtsteden is een onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. In en buiten Nederland verzorgt De Jong Installatieservice B.V. al jarenlang zowel grootschalige als kleinschalige installatie- en onderhoudsprojecten.

 

STEK

De Jong Installatieservice B.V. is aangesloten bij STEK. Bedrijven die zijn aangesloten bij STEK voldoen (middels toetsing) aan hoge eisen t.a.v. kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun dienstverlening en dragen bij aan een duurzame samenleving.

 

F-GASSEN

De Jong Installatieservice B.V. is F-Gassen gecertificeerd. Als koeltechnisch bedrijf hebben wij met diverse regelgeving te maken, afhankelijk van het soort werkzaamheden en type installaties. Als koeltechnisch installateur zijn de F-gassen verordening en de PED (warenwet besluit drukapparatuur) van belang. De F-gassen verordening en de PED zijn beide Europese regelgeving en gelden in heel Europa. Installatie, reparatie en onderhoud aan airconditioninginstallaties mag uitsluitend plaats vinden door F-Gassen erkende bedrijven.

 

SEI

De Jong Installatieservice B.V. is een SEI erkend installateur. In het erkenningenregister van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

De Jong Installatieservice
Stek F-Gassen SEI

Airconditioning Drechtsteden | Leemansstraat 10 | 3364 AG Sliedrecht | t: 088 - 170 13 00 | e: info@airconditioning-drechtsteden.nl

© 2017 - Airconditioning Drechtsteden - onderdeel van De Jong Installatieservice B.V. | website by Mediartist Productions